UA-194579023-1

Sári-Nagy Anett vagyok, esküvő mániás.

Számomra az esküvőknek – legyenek bármilyen nagy létszámú világra szóló ünneplések vagy egész szűk körben rendezettek – van egy olyan hangulatuk ami semmi máshoz nem fogható. Mind a készülődés része, az örömteli várakozás, mind pedig annak az egy napnak a romantikája, utánozhatatlan. Tényleg nem véletlenül emlegetjük életünk egyik legfontosabb napjaként.

Nem csoda, hogy amikor az én nagy napomra készültem mindent a legapróbb részletekig megterveztem azért, hogy olyan napunk legyen amilyet elképzeltünk magunknak. Szerencsére jól sikerült. A csodálatos nap elteltével viszont csalódást okozott, hogy a fényképeken és videókon kívül semmilyen kézzel fogható emlékem nem maradt annak ellenére, hogy nem kevés pénzt és energiát fektettünk bele. Szomorú volt azt is látni, hogy a rengeteg gyönyörű friss virágnak és kiegészítőnek az élete igazából egy napra korlátozódott, pedig milyen jó lett volna másnap szétosztani a családban és még évekig csodálni őket. Ekkor született meg a fejemben, hogy olyan esküvői kiegészítőket és dekorációs elemeket alkossak amelyek tartósak, így nem csak az esküvő előtti napon készíthetjük el őket és egy-két nap helyett évekig használhatóak vagy díszíthetik lakásunkat.

Kiegészítőimet eperfa papírból, szárított vagy tartósított levelekből és műanyag növényekből készítem.

Az “Inspirációk” menüpont alatt megtalálod, hogy melyiket milyen stílusú esküvőre ajánlom, de természetesen az egyedi igények és új kihívások elé is szívesen állok.


Leld legalább annyi örömöd a termékeimben mint amennyit nekem okozott az elkészítésük!

Szeretettel,
Anett