Sziromszóró kosár burgundi és rózsaszín virágokkal

10 990 Ft

Sziromszóró kosár japán rózsával, boglárkával és liziantusszal díszítve.

Mérete: 18cm x 18cm x 22cm.

Az ár egy darabra vonatkozik.

Leírás

A sziromszóró kislányokra minden esküvőn nagy figyelem fordul, mivel egy szépen felöltözött apróság vonzza a tekinteteket és melengeti a szíveket. Éppen ezért érdemes olyan kosarat a kezükbe adni ami összhangban van a ruhájukkal és kiegészítőikkel, valamint tükrözik az esküvő stílusát és hangulatát.

  • {Dicas Úteis} Cortejo de casamento: ordem de entrada e de saída na cerimônia de casamentoAbsolutamente TUDO o que você precisa para planejar e organizar seu casamentoPlanner do Nosso Casamento: o seu companheiro fiel na organização do grande dia{Dicas Úteis} Lista de convidados de casamento: saiba como fazer a sua!
    {Dicas Úteis} Cortejo de casamento: ordem de entrada e de saída na cerimônia de casamentoAbsolutamente TUDO o que você precisa para planejar e organizar seu casamentoPlanner do Nosso Casamento: o seu companheiro fiel na organização do grande dia{Dicas Úteis} Lista de convidados de casamento: saiba como fazer a sua!
    {Dicas Úteis} Cortejo de casamento: ordem de entrada e de saída na cerimônia de casamentoAbsolutamente TUDO o que você precisa para planejar e organizar seu casamentoPlanner do Nosso Casamento: o seu companheiro fiel na organização do grande dia{Dicas Úteis} Lista de convidados de casamento: saiba como fazer a sua! - Pinned on : Apr 11, 2021

Ha nem akad erre alkalmas kislány a násznép között, felkérhetünk egy koszorúslányt is. Ez esetben viszont érdemes a kosár méretét egy kicsit növelni és inkább felnőttekhez igazítani.

Esküvői kiegészítőimet eperfa papír virágokból, szárított vagy tartósított levelekből és műanyag növényekből készítem. Az Esküvői dekoráció menüpont alatt megtalálod melyiket milyen stílusú esküvőre ajánlom, de természetesen az egyedi igények és új kihívások elé is szívesen állok.

Nézd meg további sziromszóró kosaraimat is, és találd meg a Te esküvődhöz leginkább illőt! Ha a meglévő választékomban nincs olyan kosár ami illene a Te nagy napodhoz, keress bátran egyedi igényeiddel!

Kövesd Facebook és Instagram oldalaimat is!

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sziromszóró kosár burgundi és rózsaszín virágokkal” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük